Psykoterapeutisk behandling

Der kan være mange forskellige årsager til, at man ønsker gå i terapi. I et terapeutisk forløb vil vi undersøge, hvad der opleves som udfordrende for netop dig samt finde ud af, hvad der skal til, for at du kan få det bedre. Ind i mellem er indsigten i, hvad der er på spil, lindrende i sig selv, og i andre tilfælde er der brug for at tale om helt konkrete værktøjer, der kan være hjælpsomme til at håndtere følelser, ændre destruktiv adfærd eller holde svære situationer ud. Jeg benytter metoder med påvist effekt og sørger for at terapien tilpasses dig og dine behov. 

Jeg tilbyder forløb for unge og voksne. 

Parterapi

Hvis man oplever at de samme problemer og uhensigtsmæssige mønstre bliver ved med at dukke op i relationen til ens partner, og man måske begynder at miste troen på, at det kan løses, kan parterapi være en mulighed. I et parterapeutisk forløb vil fokus være på at støtte jer til at tale sammen på en måde, hvor begge parter føler sig hørt og forstået. Der vil også være støtte i forhold til, hvordan I tager dette med jer ud i jeres liv. 

Hvad indebærer et terapeutisk forløb?

Mentaliseringsbaseret terapi (MBT)


Mentalisering er et relativt nyt begreb for fænomener, vi allerede er bekendte med. Det handler om at forstå os selv, vores  tanke, følelser og adfærd, samt at forstå andre mennesker, og i sidste ende at forstå hvad det er, der sker i mellem os. 


MBT er oprindelig en evidensbaseret terapi for borderline personlighedsforstyrrelse, udviklet af Anothony Bateman og Peter Fonagy. I dag bliver MBT dog brugt til flere forskellige problemstillinger. 
Det handler om at bedre kunne gennemskue hvorfor jeg føler, som jeg føler og hvad der gør, at det kan være svært at ændre min adfærd. 

I mentaliseringsbasert terapi handler det meget om at skabe et trygt rum, hvor vi sammen nysgerrigt kan forholde os åbent og ikke dømmende til det, som du oplever værende problematisk i dit liv. 

Nysgerrig på MBT?


Ved at klikke på linket nedenfor kan du høre Anothony Bateman, én af grunderne, fortælle om mentalisering og MBT.  

Individuelle samtaler


50 min | 1250 kr

Parterapi

 

80 min | 1800 kr

Afbud Ved sygdom eller andre forhold der forhindrer fremmøde skal afbud meldes senest kl. 12.00 dagen førinden den aftlate konsultation.  Udeblivelse eller afbud senere takseres med fuld betaling.

Jeg er autoriseret psykolog, medlem af Dansk Psykolog Forening og er underlagt reglerne om etik og tavshedspligt.

Individual therapy sessions and couples therapy


I offer therapy sessions in English. When you are in therapy, it is important that you feel that you can use a language that feels natural for you to speak. Contact me to book a session. 


Individual sessions:  50 min | 1250 DKK

Couples therapy:      80 min | 1800 DKK

Individuella samtal och parterapi


Jag erbjuder terapeutiska samtal på svenska. I ett terapeutiskt förlopp är det viktigt att få möjlighet för att använda ett språk som du känner dig trygg och avslappnad med att tala. 


Individuella samtal:  50 min | 1250 DKK

Parterapi:                    80 min | 1800 DKK

Har du spørgsmål? Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Hvis du er usikker på hvad det er, du har brug for så ta kontakt. Jeg bestræber mig på at vende tilbage indefor 24 timer. Hvis jeg ikke vurdere at jeg er den rette til at hjælpe dig, så vil jeg gerne være behjælpelig med at henvise dig videre.